Partners

Met trots presenteren wij: onze partners

Ons (regionaal?) partnernetwerk berust op langdurige samenwerkingen. Samen staan wij voor een directe, ongecompliceerde en een persoonlijke benadering. Door onze gezamenlijke visie en samenwerking bent u bij ons aan het juiste adres voor uw vastgoedvraagstukken.

Het zoeken naar de oplossing voor uw huisvestingsbehoefte staan bij ons centraal. A75 Makelaardij: Uw route naar huisvesting!

Bekijk de website

Hét NVM Makelaarskantoor van de gemeente Beesel en omstreken. Gespecialiseerd in verkoop, aankoopbegeleiding en taxaties (NWWI).
ONZE NAAM. JOUW GARANTIE.
Persoonlijk, betrokken, betrouwbaar.

Bekijk de website

Klaver Energie is een Limburgse intermediair voor al uw energiezaken. Of het nu gaat om een goed contract met scherpe prijzen, of om een gedegen advies hoe u duurzaam ondernemen vorm kunt geven door verlaging van uw CO2 footprint: wij kunnen het en doen het voor u.

Bekijk de website

KSG, accountants & belastingadviseurs behoort met haar drie vestigingen in Limburg tot de middelgrote accountantsorganisaties in Limburg.

Momenteel zijn ruim 50 professionals voor KSG actief, van registeraccountants tot administratief ondersteunend personeel en van juristen tot organisatie deskundigen. Allen met een brede praktijkervaring en expertise op hun vakgebied.

Bekijk de website

VeTeBe is gespecialiseerd in makelaardij (verkoop en verhuur), beleggingen in vastgoed en hypotheken. Zowel voor particulieren als bedrijven in de regio Venlo-Tegelen-Belfeld-Reuver. Wij kunnen alle soorten van taxaties uitvoeren, ook RICS- taxaties. De medewerkers schrijven flexibiliteit en service met een hoofdletter. Daarnaast is VeTeBe onafhankelijk, aan niets of niemand gebonden. Je krijgt altijd een eerlijk advies. Loop gerust binnen op onze kantoren in Venlo en Tegelen of kijk op onze site www.vetebe.nl voor de mogelijkheden en ons woning- en bedrijfspandenaanbod!

Bekijk de website

Sannen Adviseurs, al BIJNA 40 jaar actief voor zowel particulieren als bedrijven.
Ons bedrijf heeft 4 hoofdactiviteiten
De Hypotheekshop
• voor al uw hypotheken en pensioenen
Makelaardij
• particulieren verkoop/aankoop/verhuur (NVM)
• bedrijven verkoop/aankoop/verhuur (BOG)
Taxaties
• taxaties van woningen (NWWI)
• taxaties van bedrijfspanden (TMI)
Verzekeringen
• alle voorkomende verzekeringen

Bekijk de website